ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
پرسش های بخش 8
۱- بدن موجودات زنده تک سلولی چگونه است؟
بسیار ساده است و فقط از یک سلول ساخته شده است.
۲- کدام دسته از جانوران در گروه آغازیان طبقه بندی می شوند؟
باکتری ها، قارچ ها و انواعی از جلبک ها در گروه آغازیان قرار دارند. نوعی از جلبک ها که ویژگی گیاهی دارند در گروه گیاهان طبقه بندی می شوند.
۳- جلبک چیست؟
ساختمان بدن جلبک ها از گیاهان ساده تر است. کلروفیل دارند و برای خود غذا می سازند.
۴- جلبک ها در کجا زندگی می کنند؟
بیشتر جلبک ها در آب زندگی می کنند و تک سلولی هستند.انواع پر سلولی نیز دارند.
۵- جلبک ها در چه جاهایی می رویند؟
در آب های شور و شیرین
۶- باکتری ها در کجا زندگی می کنند؟
باکتری ها در همه جا، آب، هوا، خاک و بدن جانداران زندگی می کنند.
۷- اندازه باکتری ها چقدر است؟
بسیار کوچک هستند به طوری که در یک نقطه به اندازه سر سوزن 250 هزار باکتری جا می گیرد.
۸- باکتری ها چند نوع هستند؟
دو نوع هستند. ممکن است مفید یا مضر باشند. باکتری های مفید بقایای موجودات زنده را تجزیه می کنند و دوباره برای گیاه قابل استفاده می کنند. از باکتری های مفید برای ساختن دارو و تولید مواد غذایی استفاده می کنند. باکتری های مضر باعث بیماری و فاسد شدن غذا می شوند.
۹- باکتری ها چگونه تولید مثل می کنند؟
با تقسیم شدن سلول زیاد می شوند.
۱۰- قارچ ها چه ویژگی هایی دارند؟
قارچ ها کلروفیل یا سبزینه ندارند و نمی توانند برای خود غذا بسازند. قارچ ها از گیاهان و جانوران میزبان غذای خود را تأمین می کنند. دیواره اسکلتی دارند.
۱۱- قارچ چتری کجا زندگی می کند؟
روی چوب های پوسیده، تنه درختان یا مواد پوسیده دیگر زندگی می کند.
۱۲- قارچ ها در چه شرایطی بهتر رشد می کنند؟
قارچ ها در هوای مرطوب بهتر رشد می کنند.
۱۳- قارچ ها چه تفاوتی با گیاهان دارند؟
قارچ ها کلروفیل یا سبزینه ندارند و نمی توانند برای خود غذا بسازند. قارچ ها، ریشه، ساقه و برگ دارند.
۱۴- مخمرها از گروه کدام جانداران هستند؟
از آغازیان و در گروه قارچ ها هستند.
۱۵- جلبک ها چگونه تولید مثل می کنند؟
گاهی با قطعه قطعه شدن و گاهی مانند گیاهان از ترکیب سلول های نر و ماده جلبک جدید ایجاد می شود.
۱۶- چه موادی می شناسید که در اثر وجود باکتری ها ایجاد می شوند؟
ماست، سرکه، الکل